Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ps.

 

Nu tror jag att det är 99% chans att du inte ens läst detta brev.

     Och av den hoppfulla procenten som är kvar tror jag att det är 99% chans att du inte orkade läsa allt.

     Och av den hoppfulla procenten av den hoppfulla procenten som är kvar så tror jag nu att det är 99 procent chans att du inte svarar.

     Och av den hoppfulla procenten av den hoppfulla procenten av den hoppfulla procenten som är kvar så tror jag nu att det är 99 procent säkert att det svaret i så fall är ytligare ett "göra mig illa" svar.

     Men den där lilla, lilla procenten, av procenten, av procenten, av procenten att jag får de svar jag vill ha, gjorde hela detta brev värt att skicka till dig.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 317 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-23 14:59



Bookmark and Share


    shedvil
hehhehe går i gång på siffror...:-)
2007-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf