Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll om nära

plötsligt och oväntat

föll tårar på dess kind

all känsla kom intill

där glittertårar

viskade om

saknad av tomhet

kom

nära hjärta

lyssna

känn känslan

håll om

nära




Fri vers av Lindizz
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-23 16:06



Bookmark and Share


    Maria Malm
Fin närhetskänsla i denna text, gillas.
2007-11-24

    Cajsa
Fint skrivet
2007-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz