Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om Elsa

Kom till mig-
kom närmare-

kom och lägg din mjukhet
över mitt ansikte

kom och låt den stryka
över min hals

Jag älskar hur du smyger
dig på mig när jag ligger

nästan tröstlös en lördag

Jag älskar hur du mjuknar
och andas innan du somnar

Så kom till mig-
så kom närmare-

så börjar du plötsligt
jaga din egen svans
din tokiga katt







Fri vers av Charlotte Blombäck
Läst 318 gånger
Publicerad 2004-03-20 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charlotte Blombäck
Charlotte Blombäck