Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förlåt för att jag finns

du vrider och vänder på allt
tills det är mitt fel
att jag finns
du ger mig dåligt samvete
av saker som egentligen var ditt fel
förlåt för att jag existerar

du trycker ner mina ord
långt ner i halsen
helst ända ner i magen
så jag inte vågar stöta
upp dem igen

du slänger runt mig
i olika diken
smutsar ner mig
med dina äckliga händer
krossar min värld
i ett enda slag

förlåt för att jag finns




Fri vers av livräddaren
Läst 1225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2005-05-09 22:25



Bookmark and Share


  Virgo Cinnamon
Yes.Absolut femma.Den berör.
2005-06-05

    vilsen
älskling, det ela är inte ditt fel ! glöm ALDRIG det, ALDRIG!
2005-05-12

    Lillan
säg inte förlåt för att du finns, även fast det känns så. Du är värd att leva.
väldigt bra skrivet tycker jag. :)
2005-05-10

  madinsane
be inte om förlåtelse, vännen.
res dig stolt och borsta av dig dammet (honom) och vänd ryggen till.
du är värd det!

kram
2005-05-10
  > Nästa text
< Föregående

livräddaren