Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bitterhämnd


Pang

[knytnävarnas bitterhet]

Revbenskras över golvet
Äckelskelett

Åh, rosslar du
du visste




Fri vers av Lindah
Läst 577 gånger
Publicerad 2005-05-09 22:43



Bookmark and Share


  Liv Sol
Skitnygg i all sin enkelhet. Slutet är superbt.
2006-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Lindah
Lindah