Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min glädje


Min glädje

är en tunn hinna

ett tunt skal

som

sluter sig om sorgen

det behövs

bara en lätt stöt

så brister hinnan

slås sönder

- av ett enda ord




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 277 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-11-23 23:46



Bookmark and Share


    tramp
som en såbubbla som far i vinden färgskimrande.. vacker är den liksom glädjen när den lever. Fint !
2007-11-24

  Åsa Gustavsson VIP
ja, som fågelägg...

vackert skrivet!
2007-11-24

    eva m h
Skört
2007-11-24

  Maria Zena Viklund
bokmärker denna då den nu är så slående på mig!

så vackert skrivet!
2007-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius