Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något som inte ens jag förstår


Att trampa luft i oändlighet medan blickarna förbiser det uppenbara

Ibland känns det som att jag är mitt emellan
och ingenstans

jag står och stampar på ett och samma ställe
medan ni tittar på mig
utan att riktigt se mig

det känns som att jag inte syns
fast jag står där helt klart och tydligt
framför er

Ibland undrar jag om jag är en stor bluff

Då blir jag rädd att ni ska upptäcka mig

Ibland tror jag att ni
inte ens förstår
att jag behöver er

För jag är less på att stå
och trampa luft

Jag vill ha mark under fötterna
som kan hjälpa mig att vandra samma väg som ni.

Jag vill vara som ni
en av er
fast ändå en av mig.





Övriga genrer av LillaL
Läst 363 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-30 14:12



Bookmark and Share


    RebeccaW
Alltså, det här var...krångligt... Men ändå skitbra skrivet. Vet inte riktigt hur jag skall beskriva det, men det känns, ja, ärligt, på ett sånt sätt att man nästan måste tycka om det! Yes, bra text, hur som helst...
2007-11-30
  > Nästa text
< Föregående

LillaL