Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det har varit en praktfull fullmåne mot en klar himmel här i Bromma


Månskön bön

Mitt hjärta
kastar sitt lasso
runt den storslagna
månen

kastar och griper tag
halar in
famnar om

öppet hjärta
tar emot 
månljusblänk i
fuktat öga

07.11.23




Fri vers av Lena Renman
Läst 337 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-11-25 19:49



Bookmark and Share


  Christer Eriksson
jag hade samma måne, i lördags seglade jag ner en båt från dalarö till oxelösund, det tog 14 timmar. de sista 6 färdades i mångatan, fyrarnas blinkande. rött. grönt. och framör oss nästan som taj mahal, ssab, det upplysta järnverket. vi är framme.
fina rader i..

\"öppet hjärta
tar emot
månljusblänk i
fuktat öga\"
2007-11-26

  Maria Zena Viklund
Mmm vackert!
2007-11-26

  katt.inc
En vacker tanke.
2007-11-26

    Maria Malm
Vacker en hans dragningskraft..
2007-11-26

    ej medlem längre
Vacker!
2007-11-26

  Tabes
En härlig tanke att få famna om månen en stund. Läser och myser...
2007-11-25

    Nattviol
krama Månen från mig
men se till att du släpper
den fri sen - alla måste
få vara fria...

att lysa
och upplysa

; ))
2007-11-25

  lodjuret/seglare VIP
påminner delvis om handlingen i en film med jim carrey, där han får möjligheten att spela gud i en veckas tid... han gör just så, kastar lasso och halar in månen... från en balkong någonstans i landet over där
2007-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman