Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vill att jag ska älska dig

O Gud hjälpe mig jag är mänsklig
Tänk om jag kunde gråta mig trött
och bara dö av utmattning
Tänk om vi hela tiden lurar varandra
att inte vara sanna

Bara för att komma undan med
dom vanliga replikerna som aoutopiloten kastar upp
Bara för att slippa höra hur ynkliga vi är

Inte lyssna utan bara prata på
Och sen säger någon nått
som inte stod i färdigt manus

Säg det rakt ut
Du vill att jag ska älska dig
Och jag har fullt upp med att älska mig själv
Så om vi kan boka in en tid
så ska vi se om jag har tid
att försöka älska även dig




Fri vers av Spirit
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-24 00:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit