Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ensamhet


Ensamhet

Vissa känner ensamheten bara genom att vara
Andra känner den genom sitt hjärta
Jag sitter nu här och tänker på dig
Tänker på vad du gör och vart du befinner dig

Svaren jag söker sägs eka i vinden
Vinden har tagit alla mina svar
Att fånga och återfå alla svar är omöjligt
Jag får helt enkelt vänta på nya

Jag vet att få nya svar kan ta en evighet
Men livet får vänta
Att få reda på vart du befinner dig är det viktigaste nu
Jag ska finna dig till varje pris





Övriga genrer av idahandersson
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-24 01:11



Bookmark and Share


  VictorÅström
superbe! önskar jag kunde skriva så! Ensamhets dikten jag skrev faller helt platt i jämförelse med den här asså...
men men jag är inget annat än en glad amatör;P
2007-11-24
  > Nästa text
< Föregående

idahandersson
idahandersson