Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fågel


Fågeln

Se fågeln i skyn
Lika vit som snö
Men snart är den död
Du ser inte pilen som far genom luften
Pilen träffar fågeln och den faller till marken
Jag hör hur den piper efter ett sista andetag
Jag klarar inte av att se den stackars fågeln lida
Jag blundar och trycker till
Nu slutar fågeln och pipa
Jag gråter och tänker på den vita vackar fågeln
Den som aldrig mer kommer se dagens ljus
Jag tänker också på att jag gjort en bra sak
Men samtidigt tänker jag på att jag \"dödat\" en fågel
Nu har jag så dåligt samvete att jag inte står ut längre
Detta blir en förfärlig smärta
Jag försöker bita ihop men till sist går det inte
Jag söker upp en lung plats
Den platsen är där fågeln dog
Jag har en väldigt vass kniv med mig
Jag tar den och stöter till
Nu somnar jag in brevid fågeln




Övriga genrer av idahandersson
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-24 01:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

idahandersson
idahandersson