Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jesus och grabbarna

Jag ska tapetsera med mina ord av kärlek
och jag ska klippa av mina vingar
Så kanske du förstår att jag inte förstår
Så skönt och tyst det blir då

Men störst av allt är kärleken
min vän
Så du kan få en fjäder av mig
som du kan sätta i din hatt

Så direktören som var en hora
kan äntligen gå hem
Och jag har aldrig velat förstå
denna sjuka värld

Jag bara väntar på att Jesus och grabbarna
ska komma och städa upp skiten




Fri vers av Spirit
Läst 279 gånger
Publicerad 2007-11-24 01:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit