Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fångad


jag sitter här i nätet
drömmar seglar mot mig
fångar upp en efter en
de onda med de goda
förvarar och förvaltar
gläds åt de vackra
gråter med de sorgsna
alla är de drömmar
värda att drömmas
skyddas och bevaras
utan dessa drömmar
vore man inget
med dessa drömmar
är man allt
buren
på mjuka
moln
grundade
i nätets
kärleksfullt
knutna
maskor

sov i trygghet

vakna i lycka

rofylld




Övriga genrer av glittertindra
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-24 12:22



Bookmark and Share


  Tabes
Myser när jag läser denna texten...
2007-11-24

  Maria Zena Viklund
vackert!
2007-11-24

    söötsnö
underbar poesi!
gillar hur du har skrivit
och ställt upp orden!=)
2007-11-24
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra