Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

To late-haiku

 

 

Fly mig en livboj

syndafloden i sikte

fort!!!!...argghhh..blububbbblubb

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 380 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-11-24 17:19



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Haikutext som lockar till skratt! :)
2007-12-08

  Eline.P
För sent vaknar syndaren!!!
2007-12-07

  Lilla My* VIP
Roolig To late-haiku du...skickar över en badring i äkta plast med tillhörande badanka;)
2007-11-29

  Joanskij
hahahaha! grymt bra
2007-11-29

    Cammo
så sjukt bra
2007-11-26

  KristinaE
.. så känns livet stundtals! *L*
2007-11-25

  rebecca d
nejnej, vi har ju fått regnbågen som löfte...
2007-11-25

    Maria Malm
Hoppas du hann få någon livboj...
2007-11-25

  aol
jag kastade livbojen fort som du hann ta den men fan vilken syndaflod suveränt hahaha ler fölåt bodil
2007-11-24

  Markattan
Tycker om det kuliga blubb-slutet ;o)
2007-11-24

  © anakreon VIP
Sänder dig i smyg
ett lämpligt flytetyg!
Ana\"livbojen\"kreon
2007-11-24

  Lena Krantz VIP
Ha ha....och blubb blubb
Ses på berget, vad fasiken det nu hette? Arat? ararat? Äsch, shit the same.
2007-11-24

  Annika Persson
Kort och gött. Alla kan vi väl få plats i Noas ark. Vi har icke syndat. Det är bara vår egen last som tror så.
2007-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg