Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Står stilla på samma fläck men världen rör sig

Står stilla vid trappan till dig

på samma fläck och ser ut över ängens blommor

känner doften av sommarens första sekund

ser hur allt är vackrare än vackert en stund

står stilla på samma fläck ,men världen rör sig

under mina fötter ,ovan mig ,överallt

jag drömmer om kärlek ,drömmer om dig

jag står stilla men världen rör sig ändå

det ändras så.

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 279 gånger
Publicerad 2007-11-24 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~