Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu till E.H.


verkligheterna


verkligheterna
överträffar dikterna

livet är en fest




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-25 18:07



Bookmark and Share


  Almagrundet
hmmm... tankvärt. kan man då dra slutsatsen att:

dikternas alster
når ej verkligheterna

poesi är pest


;-)
2007-11-26

  Fredrik P. VIP
ändrar efter
Michaela Dutius
riktiga kommentar.
Tack!
2007-11-26

  Ulf Popeno
Och jag undrar om verkligheten är en del av livet. Gemensamt eller särkilt, eller kanske utanpå?
2007-11-26

  Michaela Dutius
Överträffar inte alltid verkligheten dikterna.
Förträfflig kortdikt
2007-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP