Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan aldrig släcka elden




Kanske kan du
såra
även den
som bär en eld
i sin själ

men du kan aldrig
släcka elden







Fri vers av Michaela Dutius
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-25 19:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
AMEN!
Och faller en bort står där åter tusen nästa dag.
Guds Ord bär inte bojor.
Man begravde Sanningen men den stod upp på tredje dagen.
2007-11-27

  nettizen
så sant. Den som brinner för sin sak kan aldrig släckas helt. *applåd*
2007-11-25

  aftermath
så sant
tål att upprepas
2007-11-25

  KristinaE
.. så härlig.. andas livets hela hopp!
2007-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius