Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den avslutande delen i norrlands triologin... första delen är norrlandsguld och den andra delen är ta mig till tokyo


bagaget är kvar på perrongen

man undrar varför man älskar
dessa stora skogar i norr
man undrar varför man flydde
om det längre spelar någon roll

ju färre känslor du visar
desto färre tårar på din kind
men livet kan inte delas upp
i bra, bättre eller bäst
en salig blandning av ångest
när bagaget är kvar på perrongen

i skrivande stund så undrar jag
varför man hela tiden blickar tillbaks
varför man aldrig kan till fullo
hänge sig åt det så kallade nuet
varför avskyr man det så mycket
så att man faktiskt älskar det
varför kan man bara inte erkänna
och sen fara och återförenas
med bagaget som fortfarande
står kvarglömt på perrongen




Övriga genrer av Mike
Läst 363 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-11-25 20:03



Bookmark and Share


  karenina VIP
det är ett gott flyt i denna och jag kan inte låta bli att tänka Winnerbäck när jag läser. bra!
2008-01-15

  Lilla My* VIP
Verkligen fint skrivet!
Känslor i ett kvarglömt bagage...man lämnar olika väskor bakom sig på perronger i livets alla skeden..ibland kan man forsonas med dem...ibland inte...
2007-11-26

  Elisabeth VIP
Tyckte om känslan i denna + de andra 2 i norrlands triologin. Du lyckas förmedla annan form av liv och värderingar bortom...Känns längtansfullt och vemodigt.

Ler igenännande när läser dina rader \"man undrar varför man älskar dessa stora skogar i norr\" :)
2007-11-25

    ej medlem längre
Underbara ord, av en underbar o begåvad skribent, bra!
2007-11-25

    ej medlem längre
Ja så sant..varför kan man inte det?*L*
Me likes
2007-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike