Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet

kylan viskar om november
där frosten glittrar på marken
där havet speglar själen

så som själen speglar havet
bortom horrisontens magi

vinterkylan viskar tystnad
där havet skapar känslan

av tidlöshet i nuet
där hjärtat ler mot

frihetens vingar över havet




Fri vers av Lindizz
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-25 21:45



Bookmark and Share


    Maria Malm
En novemberfin dikt.
2007-11-26

    Cajsa
Fint skrivet
2007-11-26

  Manal
vilken skön dikt, dina ord är så mjuka
2007-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz