Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om jag fick önska


om jag vågade
om det verkligen var så
att önskningar besannas
så önskar jag

kärlek

den fina
varma
ärliga
ömsinta
omtänksamma
sorten

den som värmer
läker
lyfter
glädjer




Övriga genrer av glittertindra
Läst 328 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-26 07:18



Bookmark and Share


  Vind
Ordet vågade känns centralt här. Fin text, hoppas dess mål hittar sin famn.
2007-11-29

  Tabes
Den kärleken är du värd. Jag hoppas att den kommer din väg.
2007-11-26
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra