Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avtryck

 

 

en vecka har gått

sedan du besökte mig senast

dina avtryck syns ännu

på den sandstrand där vi gick

men det märks så väl

att du bara tittade förbi hastigt

för avtrycken är inte lika djupa

och lika många

som när solen värmde vår hud

och du med glädje stannade

många långa stunder




Fri vers av Jojo
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-26 09:26



Bookmark and Share


  Ronny Berk
om glädjens fina stunder med avtryck som värmer... finsakernas poesi...ja...
2007-12-04

  Tabes
Sån saknad...
2007-11-26

  Rosmarin
vemodsdikt
2007-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo