Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trodde...

Allting jag trodde.. Betyder...

Aaaj, det gör ont.. Varför gör det så ont?

Jag trodde...
Skit, vad tomt jag..

Det är över.... Jag har ont i mig....
Jag sårade.... Nej, jag gjorde det inte?
Men jag ser min bästa vän...

Hon tappar tårar.....
Då gjorde jag det...

Jag orkar ser det...
Vill inte se dig.. Som faller ner tårar...
Jag borde inte gjort det..
Men jag trodde....

Men det var fel att trodde...
Man ska veta.. INTE Tror...

Tårar faller ner.........




Fri vers av Ulizza
Läst 280 gånger
Publicerad 2007-11-26 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulizza
Ulizza