Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
EECE...


Varje gång det regnar

 

 

 

häromdagen föll snön
sedan kom regnet igen
och på radion hörde jag Gyllene Tider

"Varje gång det regnar reser jag tillbaks
Varje gång ett sommarregn slår mot mitt tak
Varje gång det regnar är du i min famn
Varje gång det regnar kryper det fram

Det är sant, någonstans tror jag att vi har varann
Det är sant, någonstans tror jag att vi tillhör varann
Det är sant, någonstans tror jag att vi har varann
Det är sant, någonstans tror jag att vi tillhör och har varann
"

regnet tar mig tillbaks
till de kvällar som spenderades hos dig
med levande ljus och film
med dig i min famn

regnet tar mig tillbaks
till livets bästa och största dag
då vi efter bion sprang till bussen
i regnet som föll som spön från skyn

jag minns ditt blöta hår
och dina blå ögons trevande blick
du var så vacker då
och älskling
du är vackrare nu

det var gyllene tider med dig
och jag vill bara ha dig här hos mig ikväll
säg att du tänker
att du saknar mig

jag saknar dig, änglarnas prinsessa

 

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 578 gånger
Publicerad 2007-11-26 21:10



Bookmark and Share


  nea.
Åh , du är grym som alltid . den här är bara helt rätt !
snyggt skrivet och mycket välformulerat. känner igen mig
2007-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP