Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Friskt vågat

 

Jag önskar jag vore en frejdiger mö

en kraftfull och karsk amazon

men sårbar som ingen böjer jag mig

så rädd för att säga ifrån

jag giver en klapp jag giver en kram

om än du är elak och sint

tordes jag bara då fick du en smäll

ja den skulle sitta så fint

 

jag önskar jag vore en frejdiger mö

som alltid var redo till strid

men vek som en lilja böjer jag mig

beskedlig och flat och timid

jag giver en klapp jag giver en kram

om än du är sur som en gris

tordes jag bara då fick du en smäll

men ack är för feg givetvis

 

du kallar mig ynklig du kallar mig lus

och drar mig i mitt stackars hår

du retas och tetas och uschinamej

som hjärtat det bultar och slår

du tjafsar och tafsar och jesses jag tror

du äntligen tänt min stubin

tordes jag bara..ja faktiskt jag törs

SÄG AMEN.. förgrômmade svin!

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 490 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2007-11-26 22:25



Bookmark and Share


  Catrin
Underbart rolig diktning som är gemytligt att läsa!
2007-12-04

  Thommy
Ja nog får vara nog, Fint och humoristiskt skrivet.
2007-12-01

  Lilla My* VIP
Friskt vågat och så jävlar anamma i dina ord!!
Grise ska inte ha roolit!;)
Bodil här..när du är som bäst*:)
2007-11-29

  Joanskij
åh, jag vet precis hur du känner, bra att du sa ifrån!
det är inte så lätt som det borde vara...
2007-11-29

  Just Emotions
jättefint!!!
2007-11-29

  Erik L
Som alltid en fröjd att läsa dina härligt rimmade verser. Denna var definitivt inget undantag!
2007-11-28

  Krissie
Hahahah:-) Bra att han fick sig en tesägning till slut!
2007-11-28

  kath
Som alltid detta underbara flyt i din poesi .. du kan konsten ....

en härlig känsla i de här orden och så aktuellt för oss människor hur vi kan hamna i bakvattnet av oss själva .....

snyggt

kram
kath
2007-11-28

  Yvonne
Bravo! Den frediga mön blev en karsk amazon till slut. Uppiggade dikt med fina rim.
2007-11-27

  Markattan
Härligt rimmat, Bodil! Ibland måste man säga ifrån, om inte att annat för att förbli frisk och sund ;o)
2007-11-27

  © anakreon VIP
Det måste vara precis det här
som i litteraturen numera kallas
\"att göra en Bodil\"!
Carl-Erik
2007-11-27

    Maria Malm
Haha..friskt vågat hälften vunnet! Förlösande slut!
2007-11-27

    Bögen
Ja de var på tiden - att du fick ändan ur och skrev lite härlig rim-vers åt oss igen! Gillar det!
2007-11-26

    prima donna
...Hälften vunnet, hej bara, vilken fin rytm, jag skulle tonsätta den om jag var du. I stil med Maria går på vägen.... Pläderas och applåderas!
2007-11-26

    papillon
Det där är mina tag, slutet alltså. Om du vill kan jag lära ut en hel hoper kränkande invektiv....
Kul skrivet, texten håller ihop.
2007-11-26

  Lyckohäxan Enediel
Friskt vågat! Ja det må jag då säga...här är rubriken även en bra kommentar!
2007-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg