Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jagad av rädsla (0.2)

 

Tåget kom i samma stund

som hunden satte av i galopp

Jag fräste till och krökte rygg

flydde upp i tallen

Klättrade högre och högre

klorna greppade hårt i barken

Tittade försiktigt neråt

...

men ingen jagade mig




Fri vers av Annette Andersson
Läst 604 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-26 22:58



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
usch vilken rysare!
2007-11-28

  Yvonne
Åh nej, inte vad jag tänker väl? Den här dikten är en ryyysare.
2007-11-27

    eva m h
Katten också!!!!
2007-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson