Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The Ström Familjen...

En rulla-ögonen-och-sucka-mamma
en jag-vet-allting-i-hela-världen-och-jag-har-anekdoter-till-allt-pappa
en sluta-andas-dampunge-jag-är-bakfull-syster
en peta-peta-på-dig-och-göra-konstiga-ljud-bror
och en lat-poetisk-sniklo-som-tappar-bort-allt-Sofia!


:)




Övriga genrer av Sofiapoema
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-27 00:18



Bookmark and Share


  Rosmarin
jättefin, vilken läcker idé att sammanfatta sin familj på det där sättet!
2007-11-30

    eva m h
Sicken familj! :-)
2007-11-27

  Michaela Dutius
En härligt rolig presentation av familjen.
Gillar!
2007-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema