Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårkänslor

Isbjörnen vaknar leende
när rasande känslostormar spränger istäcket
och friheten är obegränsad.




Fri vers av Stjärnöga
Läst 845 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2007-11-27 01:03



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Härligt!
2011-07-31

  aol
befriande
2010-08-22

  Larz Gustafsson VIP
Den nya dagen gryr, oändligt är vårt stora äventyr...som Boye skrev...
2007-12-14

  Ronny Berk
så frihett att smälter isar till vita björnars förfång...
2007-12-04

  Just Emotions
wooow så befriande!!!
2007-11-27

  Michaela Dutius
Underbar text som ger en glad insikt om att vintern inte är evig
2007-11-27

  Lyckohäxan Enediel
Ja det var verkligen vårkänslor!
2007-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga