Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske

ingen liten benvit ingress
ingen kort beskrivning eller pamflett

inte någon del av mig, inte någon liten del
som kan förklara det benvita vita som minnets strålkastarna lyser på

det som sover under långsamt kristallklart regn

det som stödjer sig på mimande väntande andanshållande levande minne

som om du kunde komma till liv, på var sin sida av en spegel




Övriga genrer av Jonathan Mattebo Persson
Läst 753 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-27 01:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonathan Mattebo Persson
Jonathan Mattebo Persson