Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi spelar våra roller du & jag

 Vi spelar alla vår roll på livets teater

 ibland är vi den mogna som allting löser

ibland vildkatten som river och klöser

ibland den lilla som är skör och rädd

ibland brister vi och tårarna rämnar

det går inte att bygga murar mellan oss

vi klättrar över ,vi river dem igen

Vi spelar alla våra roller på livets teater

ibland är vi jycklare som roar

ibland är vi heta som eld

ibland falska som oljan i vatten

men vi är alla våra roller

vi spelar dem väl

ingen annan gör dem lika väl som vi

vi är alla bakom vackra masker

vi sväljer vår sorg

vi gömmer vår vrede

men bakom den masken du bär

bakom  fasaden

vet jag att du är en annan

du bara spelar din roll liksom jag

det gör vi alla ,det vet vi.

 

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-27 03:14



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
Så sant, bra skrivet!
2007-11-27

    shedvil
Ah den du vet precis... bra skrivet..
2007-11-27
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~