Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månen vinkar Godnatt

Sömnlös natt där stjärnor blinkar
med ögon trötta svävar själen
med oro och förvirring

När nattvalvet faller
ligger mitt hjärta i skräck intill
så många drömmar av svart

Låter tystnad tala sitt eko
när mina steg vandrar i tiden
känner ingen ro där jag vänder om

Ännu en...

sömnlös natt där stjärnor lyser
och månen vinkar från ovan

" Godnatt "




Fri vers av Lindizz
Läst 295 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-11-27 21:54



Bookmark and Share


    Cajsa
Jättebra skrivet
2007-11-28

    Maria Malm
Vacker månskenspoesi.
2007-11-28

  issac.a.m
vackert..
2007-11-27

  Lars Granlöf
Å redan titeln gilalr jag skarpt.
Det är ju just titlandet som är svårast med dikter.
Vackert
2007-11-27

  enangelsvingar
jätte fin och mysig
2007-11-27

  Betlehemsstjärnan VIP
Vackra månskensord.../B
2007-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz