Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen rädder för vargen här

I barnböcker lärs det ut att vargen är stygg

äter upp stackars oskyldiga mormödrar

Den symboliseras med varulvar

farlig kall och lömsk

det iskalla ylandet i månskenet

När vargen egentligen värnar om familjen

är dessutom samarbetsexpert

Ylandet är otroligt vackert

hela djuret är vackert

Klart som tusan att den måste äta för att överleva

nu är inte vargen vegetarian

och lever i naturens frihet

Ställ fram det vackra djuret i ljuset

och låt solens varma strålar

få belysa dess skönhet

Ingen ska behöva vara rädd för vargen längre




Övriga genrer av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-27 20:15



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Varghonan är väl
den, som tar hand
om sina ungar,
längst tid, av alla
djur...
2007-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP