Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära storebror

Om solen

hade vandrat

lite långsammare på himlen,

hade jag då fått träffa dig?


Om du fanns, hade jag gjort det då?





Ibland saknar jag dig





men jag har aldrig sett dig,

aldrig pratat med dig.



förutom i tanken.



Jag kan tänka mig

hur livet skulle

sett ut

om du fanns,

fast det är svårt.







hur är det i himlen?







Jag grät

när mamma läste ur boken

som handlade om dej.


Det gjorde många andra också,

men jag tror inte att alla förstår.



Inte jag heller.





Jag förstår inte Storebror.





Du borde vara här

och förklara för mig,

för det är vad


storebröder


ska göra.


Men nu är du inte här.



Alla ville träffa dig,

ingen fick.


Gud hade


andra planer


för dig,



kanske större.





Vi saknar dig.




































Grattis på 16-års dagen!




Fri vers av Frågetecken?
Läst 286 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-30 17:03



Bookmark and Share


    vemod
ryser!
Vad fint!!!!!!
2007-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Frågetecken?
Frågetecken?

Mina favoriter
Buenas tardes, amigo?