Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer Jul, men inte den som de spelat in.
Första Julen efter separationen och barnen är hos pappan...
Gammal sak och ja, jag rökte på den tiden.




Midnatt egen tappning

 

Midnatt råder
glögg jag har i huset
har i huset
Sitter ensam
tittar in i ljuset
in i ljuset

Juldags-juldags-julejulejuldags-juldags-nöd!

Se där röken
ringlar sig mot taken
upp mot taket
sängen står där
tom i sovgemaket
sovgemaket

Juldags-juldags-julejulejuldags-judags-nöd !

90.12.26




Fri vers av Lena Renman
Läst 307 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-29 18:56



Bookmark and Share


    Maria Malm
Kunde inte heller låta bli att sjunga den..
2007-11-30

    ej medlem längre
Jag sjöng...*L*
2007-11-29

  Lena Renman
Sing along song...

Lena
2007-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman