Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten äldre text som rör både hur vi suger ut oss själva, varann, världen och moder jord. Om denna konsumtion som ersatt tron....




Plats vid bordet

En av
ätarna
smyger i vråna

beredd att hugga
vid första chansen

suga in
suga ut

ge för att ta
ge för att få

en av ätarna
har nästlat sej in
tagit plats
vid det heliga
bordet

påbörjat  förvandlingen
till ändlös hunger
som styr
utan förbehåll

nog blir aldrig
nog

90.11.21




Fri vers av Lena Renman
Läst 350 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-28 11:49



Bookmark and Share


  Lena Renman
Haj Maria, tack för att du orkade kommentera :-)

Lena
2007-11-29

  Maria Zena Viklund
så sant!
2007-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman