Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Återigen en lite sak i repris. Denna kommer ut igen med anledning av det här svåra att få vila, både på grund av yttre och inre faktorer.


Min bön


Låt mej
få komma till ro
som en dammtuss
på en persisk matta
i en gammal dams
hus

November 1989




Fri vers av Lena Renman
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-28 11:43



Bookmark and Share


    Maria Malm
Låter som en lugn och fridsam plats.
2007-11-28

  Maria Zena Viklund
åh det lät härligt, finns det plats för mig?
2007-11-28

  stella
Lugnare kan det inte bli! :)
2007-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman