Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror att jag ska vinna

Jag tror att jag ska vinna
Jag behöver äta din klokhet
så jag en dag kan säga att
jag vet

För som det är nu
vet jag ingenting
jag bara tror

Jag tror på Gud
hoppas att
han tror på mig

Jag tror att jag ska vinna
det gör flera med mig
Kanske man får vänta på sin tur då

Kanske har jag redan vunnit
Miljonvinsterna kanske var mina barn
Eller att jag fick födas till detta liv

Nu vill jag tro på tomten
för jag har varit snäll
Tand fen behöver jag inte tro på
förens jag blir så gammal
att jag tappar mina tänder igen





Fri vers av Spirit
Läst 230 gånger
Publicerad 2007-11-28 15:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit