Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och hon log

och där satt hon
ensam i sin egen värld

där mörker skymmer
ensam i tankar

hon med lyckan i sin hand
när kärleken brann

Ja, hon log där åt minnet
av ljusen som brann

in- ger hopp, för en stund

oväntat tyst försvann allt
och hon satt där

ensam i tomhet




Fri vers av Lindizz
Läst 211 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-11-28 15:44



Bookmark and Share


  enangelsvingar
omg, värkligen jätte vacker, bra beskrivet :)
2007-11-28

  Lars Granlöf
Ja vem villvinna Robinsson egentligen
2007-11-28

    RebeccaW
Shit, väldigt bra skrivet, vet inte vad jag skall säga... Tycker mycket om ditt språk. Lagom lätt att läsa också, med lagom korta stycken, sjukt bra, helt enkelt!
2007-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz