Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pulsen i poetiska kartor..

 

 

 

 

Jag revde upp mina poetiska kartor
den dagen jag mötte dig
likt en svart hingst luktade jag på ditt regn
innan det vätte ner mig....
Jag hörde pulsen av din röst innan du talade
Jag rörde ditt hår med min händer
innan du hade flätat det

Trädkronans siluett utfaller till den fagraste kontrast
mot nattblå himmel
din profil ger mig skälvningar i skymnings tid
Vinden rusar in i mig
vågor och passionen brusar innuti mig
min resa är så lång...
tror du att jag klarar mig?

Snälla sätt inte dina läppar så nära mina kinder
Le inte! då skulle jag tappa bort min hågkomst
Jag faller på knä under bokstäverna av din röst
Jag vill bli fångad av din passions ström


Vet du....
Du för mig till soluppgångs berikande ljus
introducerar mig i kärlekens hus
Jag hör hur mitt hjärta pulserar...
den kan inte leva utan dig

 




Fri vers av issac.a.m
Läst 365 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2010-09-18 18:04



Bookmark and Share


  firefire
fint vännen;)
2010-09-18

  kärleks ängel
underbar romantik!
2010-09-18

  En strimma av guld
Ord som skapar passionerad känsla av kärlek.

"Vinden rusar in i mig
vågor och passionen brusar innuti mig
min resa är så lång...
tror du att jag klarar mig?"

Ja så länge orden finns så är det inga problem.
2010-09-18

  LenaJohansson VIP
vacker o romantisk poesi...
2010-09-18

  Suzy med punkterna
Oändligt...finner inga andra ord...
2010-09-18

    ej medlem längre
"Trädkronans siluett utfaller till den fagraste kontrast
mot nattblå himmel
din profil ger mig skälvningar i skymnings tid"


Jag har tre stavelser till dig. Su-ve-ränt.
2010-09-18

  Anna*
En passionerad men avvaktande hållning ... snyggt ... jag känner pulsen =0)
2010-09-18
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m