Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina handskar

Dina handskar på gatan och jag tog upp dom
satte dom på mina händer
gick vidare i den ovissa vetheten av inte
veta vem du var

Som glömt dom

Emellertid ville någon att
Dom skulle glömmas en gång till

Mitt i intigheten och hel ignoreras
av förbipasserande medborgarpassagerare

Sitt inte och tyck
sitt inte och tryck
Sitt nu inte och tyck synd om dessa handskar
Jag har dem på
Försäkrade, på de händer
som skall vara varma för din skull




Fri vers av svante helmers
Läst 346 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-28 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svante helmers
svante helmers

Mina favoriter
Pappa Einar Heckscher