Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort beskrivning av alltet...


Finns Gud?

Finns Gud?

Ja! Gud finns!

Han heter Gustav Urban Dahlander,

och bor på Hjortronvägen 8 i Partille.

Finns Gud? Ja! Gud finns!

Hon heter Gertrud Ulla-Bella Gustavsson

och bor på Sveavägen 87 i Stockholm.

Finns Gud? Ja! Gud finns!

För alla som går på AA-möten - Anonyma Alkoholister

står Gud för, \"Glad utan droger\"...

Finns Gud? Både ja & nej...

Min Gud är högst privat.

Min gud är alla människor och hela Moder Jord!


GAYA...!




Fri vers av svante helmers
Läst 652 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-20 03:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Riktigt bra förklarat för Gud är ju så abstrakt och personligt tolkad. :)
2009-11-25

  stella
Ja det är som att fråga finns vinden? Vi har sett dess verkningar och konsekvenser, men vi kan inte ta den och stoppa i påse. Han är överallt såsom vinden!
2008-02-20

  Larz Gustafsson VIP
Gud finns.
Hans namn är Jesus.
2008-02-20

  Michaela Dutius
Ja Gud är närvarande i alla människor- ett underbart sätt at tbeskriva det på!
2008-02-20

  © anakreon VIP
Hurra!
Äntligen en gudsbetraktelse
som jag kan ta till mig
högt och rent!
2008-02-20
  > Nästa text
< Föregående

svante helmers
svante helmers

Mina favoriter
Pappa Einar Heckscher