Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då ljuset gick...


Pappa Einar Heckscher


Pappa Einar Heckscher står på stora scen

Hultsfred -88

Då går ljuset!

Och allt blir svart...

Då säger dottern Sara

- Pappa Einar! Nu blir det mörkt!

Sedan började debaklet

Anders Netz spelade trummor

o sen dog allt... 31/1-08




Fri vers av svante helmers
Läst 763 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-06 03:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svante helmers
svante helmers

Mina favoriter
Pappa Einar Heckscher