Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pengar

Pengar är makt

Pengar är slakt

Pengar vet bäst

Pengar är pest

Pengar mår bra

Pengar är USA

Pengar är allt

Pengar är ballt

Pengar är mord

Pengar är en fåra hjord

Pengar är Mammon

Pengar är hallon

Pengar är fetma

Pengar är svält

Pengarna ligger på botten i Stora Bält




Fri vers (Fri form) av svante helmers
Läst 472 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-13 22:10



Bookmark and Share


    Tea Alex
Ja jag önskar jag inte var så beroende av pengar.
2009-08-13
  > Nästa text
< Föregående

svante helmers
svante helmers

Mina favoriter
Pappa Einar Heckscher