Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon

Hon luktar billig parfym

hon bär på all jordens sorg

hennes anlete vill du inte veta

hennes kön likaså

hennes sjukdom

är hennes skönhet




Fri vers av svante helmers
Läst 396 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-13 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svante helmers
svante helmers

Mina favoriter
Pappa Einar Heckscher