Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu

Utanför stampar haren den frusna jorden
Ett rådjur försvinner ner för slänten
En gulbeklädd björk vänder sig med vinden
Solen slår mot mitt smutsiga fönster

Försiktigt öppnar jag dörren mot verandan
Sticker ut min näsa så långt som det går
Silar kall luft ner i mina lungor
Låter kroppen smaka på världen

I strumplästen söker jag mig mot gräset
Lämnar lägenheten bakom
En stilla tår av insikt täcker min pupill
När frosten smälter under mina fötter




Fri vers av Jesper Kling
Läst 254 gånger
Publicerad 2007-11-28 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper Kling
Jesper Kling

Mina favoriter
Rannsakan