Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så nu är det slut med det


En skugga av mig själv

Vet du att jag har tröttnat på att gå omvägar för att slippa stöta på dig i trappen
att jag hellre åker hiss
även om det bara är en våning eller två

Vet du att jag är trött på att sänka ljudet på min Ipod
så att du inte ska höra ljudet från min musik genom ditt öppna fönster
en sen kväll när jag kommer hem från jobbet

Vet du att jag är trött på att gå före och kolla om det lyser i ditt fönster
innan jag ställer min cykel på bakgården
allt för att du inte ska se mig

Vet du att jag tröttnat på att gömma mig för dig
tröttnat på att vara en skugga av mig själv
för att du inte ska känna igen mig

Jag är trött på ditt självklara sätt att beordra mig hit eller dit
hur du bestämmer över mig
var jag ska gå, vart jag ska sitta och var jag ska stå

För jag vill inte \"prata\" när inget finns att prata om
jag vill inte träffa dig och inte se dig mer
jag vill glömma att jag var en skugga av din våldnad

Vet du att jag vill glömma att vi någonsin träffades alls
att nu är det jag som bestämmer över mig
aldrig mer en skugga, för du förtjänar det inte




Fri vers av Rebellix
Läst 390 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-28 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rebellix