Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att dela en känsla

Att ge

är inte svårt

att få nån

att se genom orden

inte lika lätt

 

Att  ge ton

till en känsla

kan bli underbart

 

Att dela en känsla

kan ge stjärnorna nytt ljus

bara man låter tiden

ha sin gång 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-28 21:57



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Härlig känsla dikten ger, applåderas varmt!
2007-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson