Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har rört om min värld..

 

 

 

Jag bekänner
att varje natt går jag ut
sökandes efter dig
Varje natt
om jag sover
drömmer jag om dig
då jag tittar på stjärnorna
tänker jag på dig..
Vad mer bör jag bekänna
för att låta dig veta
hur mycket jag längtar efter dig

Jag erkänner att jag fortfarande längtar
förnimmer din doft som en hungrig katt
följer nyheterna om dig...
som en krigs spion
och inbillar mig
att du är med mig

 

Tro mig
jag ritar din image på väggarna
och skriver ditt namn i min bok
gömmer min längtan under min varma kudde
Jag omhuldar dig som ett hemligt djup inne i mig
som en takt i mitt hjärta...
som en önskan i min tanke
din kärlek i mina händer
håller längtan i mina ögon

Älskling..

Det skrämmer mig att hösten kommer
utan att du är nära mig...
rädd att solen faller ner
och du är så borta

Det som skrämmer mig mest
att åren av mitt liv ska avslutas
och du är inte här med mig

Det som dödar mig att hösten ska komma
och du sitter ensam precis som jag
Det som dödar mig är att himlen regnar
när natten kommer
och du är inte med mig

Rädd att bli äldre och du är inte med mig
rädd att gråta en dag och du är inte nära mig
rädd att dö, och du är så långtifrån mig


Var säker att du är den sista som jag älskar
och den sista jag omhuldar
i mitt hjärta

 




Fri vers av issac.a.m
Läst 389 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-09-11 23:41



Bookmark and Share


  firefire
starkaste kärleksförklaring jag läst på länge...underbart...
2010-09-15

  Lindsy
"rädd att solen faller ner
och du är så borta"

inspirerande, ömt, vackert, berörande.. finner inga ord mer än att jag vill läsa mer. applåd!
2010-09-13

    solomio
Din dikt har rört mig till tårar ,Bokmärker
2010-09-12

    sunnanvind
Du skriver här så det gör ont i mig som läsare..Bokmärker!
2010-09-12

  peter markurth
bra
2010-09-11

  Suzy med punkterna
Det skrämmer mig att hösten kommer
utan att du är nära mig...
rädd att solen faller ner
och du är så borta

... .. .........
2010-09-11
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m