Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lustans lust




Vill du ha sex är det ok

Men jag vill hellre ha närhet

Och kärlek

Kroppens och själens värme

Och delaktighet…

Kan vi sen ”undvika” sex

Så är vi ”nästan duktiga”




Fri vers av LassO
Läst 208 gånger
Publicerad 2007-11-30 05:16



Bookmark and Share


    Nattviol
kan man inte få
både och menar du?

slutraderna känns lite... katolska..
(även om jag tror jag
förstår hur du tänker)

*ler*
2007-12-01

  -Ulla Tilemo- VIP
Det är bra att ha glimten i ögat. Kärleken är en allvarlig sak, som du muntrar upp med \"knorr\" på slutet. Härligt skrivet!
2007-11-30
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO