Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag önskar dethär var hans version...


Runt hörnet

Jag går runt hörnet,
spanar efter dig och där är du
Sitt blonda hår, dina blå ögon- längtar nu
Vi kramas hårt,
går till cafèet vårt

Sen sitter vi där,
fötterna nuddar vid varann
du är för söt för att vara sann!
Vi pratar, flirtar, ler- du är så het,
att drunkna i dina ögon är det bästa jag vet!




Fri vers av R-M
Läst 521 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-30 14:56



Bookmark and Share


    The one winged angel
hehe anorlunda i jämförelse med dina andra jag har läst. den här var gullig typ
2007-12-20

    RebeccaW
Haha, jättebra skrivet, det här var en mycket söt liten dikt :)
2007-12-01

  Burn
den är bra, så du får mejla den till han..! :)
2007-11-30
  > Nästa text
< Föregående

R-M
R-M