Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På Filosofinas begäran..en liten dikt




I telefonen

 

sa flickan till gossen:

 

Här sitter jag ack så allena

trånsjuk och het mellan bena

och söker i aftonen sena

min tröst i en pava genever

så skynda dig hit nu i nafset

så tager jag på mig mitt raffset

och stundar den härliga natten

med dig och din fröjdiga bäver

 

sa gossen till flickan:

 

Ja inte behöver du vänta

jag kommer direkt sköna jänta

nog ska du få fröjder med ränta

ja allt som du tarvar och kräver

med byxor som stramar och putar

jag lovar jag hastar jag kutar

men plocka utav dig ditt raffset

för nu har han bråttom min bäver




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 502 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2007-11-30 16:16



Bookmark and Share


  Eline.P
Bodil, Bodil...ekivokt med stil. Jättebra...fnissar ganska högt här!
2007-12-07

  Catrin
He he... fyndigt skaldat, tack för underhållningen.
2007-12-04

  Yvonne
Du är oslagbar! Jättekul, underbart, fantastiskt. Applåderas och bokmärkes.
2007-12-03

  soldis
Tackar för ett underbart skratt!
en JÄTTEAPPLÅD!!!
2007-12-02

  Nina V A
hahaha du skänker milsvidd av leenden
2007-12-01

  Thommy
Hahahaha, du är bara så bra.
2007-12-01

    Maria Malm
Skön humor! Tack!
2007-12-01

  Markattan
Skönt humoristiskt! ;o)
2007-11-30

  Annmargreta
Du är fenomenal!!!!!!!!!!!!!!!!
2007-11-30

  Erik L
Jag kan bara lyfta på hatten och hälsa att jag njöt till fullo av din härliga dikt! Bravo!!!
2007-11-30

  aol
ja se den bävern visste vart han skulle ta vägen
suveränt bodil sickn telefon hihihi
2007-11-30

    JJ VIP
Bodil...Lyssnar du av min telefon? Haha! Helskön dikt! Länge leve dessa bäver möten! Mvh. JJ.
2007-11-30

    ej medlem längre
Dessa bävrar dyker upp lite varsatans *asg*
Humorn i denna är oslagbar!:)
2007-11-30

  DanSan
******************************

De va mig en hurtiger pojkspoling . . .
Hoppas han inte cycklade mot rött
också hahaha. ,. .

*APPLÅD*

******************************
2007-11-30

  Lilla My* VIP
Hur var den nu reklamen...\"Rädda skogen ät en Bäver\"...hmm..;))
Bävrar kan användas till mycket...tydligen! Skrattar åt din dråpligt heta bäver*;)
2007-11-30

    Bim
Jo du den här va grann! härlig läsning.Hälsn.Bim
2007-11-30

    *Zenobia*
*ASG* Helskönt diktat! Och så passande till fredagkvällen...kunde inte bli bättre...schnyggt Bodil! ;))
2007-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg